Nuttige links

NBreizen is de reisspecialist voor vele soorten reizen, maar we zijn hier niet de enige in. En we kunnen ook niet alles aanbieden. Daarom hebben we diverse samenwerkingsverbanden met andere travel websites. Hieronder hebben we onze partners vermeld staan en tevens diverse nuttige links voor u verzameld. Mocht uw reis niet op onze website staan of u wilt meer informatie over bepaalde landen? Dan bent u hier op de juiste pagina terecht gekomen.

Groepshuizen – U wilt op vakantie gaan met een grote groep vrienden of de hele familie uitnodigen? Dan bent u bij Groepshuizen op het juiste adres. Ze hebben hier vele vakantiehuizen beschikbaar in diverse landen van de bekendste aanbieders. Hierdoor kunt u een groepshuis Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, België en/of Nederland eenvoudig en online boeken. Ze hanteren scherpe internet prijzen zonder poespas.

Fietsen op vakantie – Lekker op fietsvakantie gaan is voor veel mensen een echte uitkomst. Lekker genieten van de frisse buitenlucht. We hebben op NBreizen diverse fietsvakanties beschikbaar, maar geen fietsen. Bij Matras bikes vind u deze wel. Goedkope mountainbikes koop je bij Matrabike.nl, want een mountainbike is ideaal als je van de wat ruigere natuur houd en het fietsen hierdoor. Lekker de fiets achterop de auto gooien en een weekendje Ardennen boeken, of naar de Pyreneeën in Spanje etc.

Visums online aanvragen – Binnen Europa heb je over het algemeen geen visum nodig, maar als je buiten Europa gaat reizen dan is een visum vaak wel een vereiste. Wist u dat u vele soorten visums tegenwoordig online kunt bestellen? Via Visumbureau.nl kunt u eenvoudig online een visum aanvragen naar bijv. Turkije, Amerika en Thailand een visum aanvragen.

Een kortlopende annuleringsverzekering en/of een reisverzekering is iets wat we altijd wel aanraden voor als u op vakantie gaat. Voor degene die voor een langere tijd op vakantie gaan of regelmatig kan een doorlopende reisverzekering misschien een betere oplossing zijn.

Hotels in Nederland

Landhotel diever

Tanzania Specialist