Vakantiehuizen

NB reizen

Bij NB reizen kunt u ook makkelijk diverse vakantiehuizen boeken van over heel de wereld. Of u nu op zoek bent naar een chalet in de sneeuw in Zwitserland of juist een luxe vakantievilla op Ibiza. Bij NB reizen bent u op het juiste adres. Wij werken namelijk samen met diverse partijen waardoor wij u iets unieks kunnen aanbieden. Bij ons vind u namelijk geen duizenden vakantiehuizen door heel Europa. Nee bij ons vind u juist maar een speciaal geselecteerd aantal vakantiehuizen welke alleen aan onze eisen voldoen. Namelijk een zo compleet mogelijke vakantie ervaring, en dat voor een nette prijs. Wij vinden namelijk dat een vakantie die u via NB reizen gevonden heeft, een luxe moet zijn. Niet qua prijs, maar wel qua opties.

Tijdens de wintersport hebben we daarom een geselecteerd aantal chalets in de Alpen voor u beschikbaar welke bijvoorbeeld voorzien zijn van een sauna, een ski pas bij de prijs in en vele leuke extra’s. Dit doen we in samenwerking met Club Med die hierin gespecialiseerd is. Tevens hebben we in de Scandinavische landen een aantal vakantiehuisjes voor u gevonden welke een beleving apart is. Iedereen kent de Alpen namelijk wel, maar naar Scandinavië gaan maar weinig mensen, terwijl het hier minstens net zo mooi is. En vooral ook minder toeristisch en meer ongerepte natuur.

Een vakantiehuis boek je omdat..

u lekker op uzelf kunt zijn. Meer privacy heeft. Een compleet huis tot uw beschikking heeft. U er met meer dan 4 personen kunt verblijven (afhankelijk natuurlijk van de grootte). Mensen die een vakantiehuis boeken zijn vaak mensen die lekker op vakantie willen gaan en toch wat meer vrijheid willen hebben in hun doen en laten. Of juist met meer dan 4 personen bij elkaar willen verblijven. Dit zijn vaak namelijk de minpunten van een hotel, u bent bijvoorbeeld verplicht voor 10 uur uw ontbijt te nuttigen, zijn vaak 2-persoons kamers en u moet toch meer rekening houden met geluid maken op de kamer vooral ’s avonds wat met kinderen soms nogal eens lastiger gaat. Een vakantiehuis is daarom een zeer goed alternatief en daarbij heeft NB reizen voor u dan ook een aantal mooi geselecteerde vakantiehuizen voor u beschikbaar gesteld welke veel voorzieningen in de omgeving hebben, en u een prachtige accommodatie heeft om te verblijven.

Groepshuizen

Af en toe hebben we voor u ook een aantal bijzondere groepshuizen ter beschikking. Dit i.s.m. Groepshuizen.nl welke gespecialiseerd is in de mooiste groepshuizen in Europa. Ze hebben een ruim aanbod aan groepshuizen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en Spanje. Naast deze bekende vakantielanden heeft groepshuizen ook een heel aantal vakantiehuizen beschikbaar in de minder populaire landen waaronder groepshuizen Denemarken, Schotland en Ierland. Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie dan bent u bij hun dan ook op het juiste adres.

NB reizen
NB reizen is het online reisbureau waar u terecht kunt voor de leukste vakanties door heel Europa heen. Van actieve vakanties t/m luie zonvakanties, bij NBreizen bent u op het juiste adres voor een heerlijke vakantie op maat.