Vroegboekkorting Kras 2018

Met de vroegboekkorting Kras 2018 bent u ook dit jaar weer extra voordelig uit als u vroeg uw vakantie boekt. De Reisorganisatie Kras staat er al jaren om bekend dat ze een hoge kwaliteit combineren met lage prijzen. De vroegboekkorting Kras is ook dit jaar weer een van de beste acties van Kras reizen waarmee u veel geld kunt besparen op uw vakantie. Met vele tientallen reizen naar diverse landen zowel binnen als buiten Europa is Kras een reisorganisatie waar we bij NB reizen graag zaken mee doen. Kras vakanties is namelijk een prettige reisorganisatie om mee samen te werken en je merkt in alles dat ze ervaren en klantgericht zijn. De organisatie Kras.nl bestaat inmiddels al meer dan 100 jaar, en wat ooit begon als een simpele lijndienst tussen Ammerzoden en Den Bosch is inmiddels een volwassen reisorganisatie met reizen van over heel de wereld.

Kras vakanties voor iedereen <<===

vroegboekkorting-kras-2017Vroegboekkorting Kras 2018

Natuurlijk is een vakantie boeken bij een reisorganisatie die waarbij service en klanttevredenheid hoog in het vaandel staat een must. Echter de prijs doet ook veel en daar luisteren ze bij Kras vakanties zeker naar. Met het jaarlijks terugkerend fenomeen vroegboekkorting Kras kunt u namelijk optimaal profiteren van hoge kortingen per persoon op heel veel bestemmingen. De vroegboekkorting Kras 2018 is weer net zo lekker als die van vorig jaar, want u bespaard al snel 100,- korting per persoon op de meeste bestemmingen. Enige voorwaarde is dat u ruim op tijd (voor eind februari 2018) uw boeking plaatst. Bij Kras reizen bent u verzekerd dat uw reis doorgaat, met een dikke 8 scoort Kras reizen ook goed op de diverse reiswebsites. Verder is Kras aangesloten bij het ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en CBP. Hierdoor weet u dat ondanks dat u uw vakantie ruim van tevoren boekt u verzekerd bent door de diverse garantiefondsen dat uw vakantie ook echt doorgaat.

Kras is niet echt gespecialiseerd in bepaalde landen ook al ligt er wel een bepaalde focus. Met de vroegboekkorting Kras 2018 zult u merken dat de grootste focus ligt op de landen Turkije, Griekenland, Spanje en Portugal. Praktisch alle accommodaties doen mee aan de vroegboekkorting acties van Kras, en de korting word bij een boeking van 2 weken daarbij nog iets voordeliger. Als u normaal gesproken last minute fan bent dan is het nu het moment om te veranderen, want de voordelen van vroegboeken zijn zo groot dat u er slim aan doet om vroeg te boeken voor het komende jaar, vooral als u met een gezin of een grote groep op vakantie wilt gaan in 2018.

Bekijk hier de actuele kortingen van Kras

Specials bij Kras

Doordat de reisorganisatie Kras al even mee gaat kunt u bij Kras meer dan alleen uw vakantie boeken. Kras heeft namelijk vele specials van tijd tot tijd. U kunt namelijk naast uw zomervakantie ook heel voordelig buiten het hoogseizoen leuke vakanties boeken. Want naast de standaard zomervakanties en winterzon vakanties heeft Kras reizen bijvoorbeeld ook speciale kerst reizen waarbij u met de bus of boot op reis gaat in de winterperiode langs de diverse kerstmarkten. Maar ook riviercruises in Europa, speciale culinaire vakanties en wandelvakanties staan op het programma bij Kras.nl. Kortom Kras reizen heeft weer een ruim aanbod aan vakanties in 2018 met vroegboekkortingen voor u beschikbaar op de website.